Siirry suoraan sisältöön
VMware koulutukset & konsultointi

VMware koulutukset ja konsultointi

VMware viralliset kurssit ja muut koulutukset. Valmennus VCP ja VCAP sertifiointeihin. VMware konsultointi, ympäristön optimointi, suorituskyvyn, käytettävyyden ja ylläpidettävyyden osalta.

Osallistuminen onnistuu nyt luokassa, Online tai asiakkaan tiloissa.

Tärkeimmät kurssit ovat tarjolla yksittäisille osallistujille aikataulutettuna ja kaikki kurssit ovat saatavilla asiakaskohtaisena juuri teille sopivana ajankohtana, painotuksella ja toivotuilla täydennyksillä. 

Näissä VMware Finnish Edition kursseissa on aina VMware virallisen materiaalin ja harjoitusympäristön lisäksi kouluttajan lisämateriaalia ja mahdollisesti myös lisätehtäviä. Kaikkien kurssien opetus ja keskustelukieli on suomi. 

Kaikki VMware viralliset kurssit järjestetään Arrow:n VCF Education Delivery Partner (VEDP) (previously called VATC) statuksen alaisuudessa ja yhteistyönä. Aikataulutettujen kurssien osalta lisätiedot ja ilmoittautuminen suoraan Arrowin kautta (aikataulujen ajankohta linkit).

Uudet 8 version kurssit käyvät myös sinulle, jolla on vielä 7 (tai jopa vanhempi) versio käytössä.

Pertti Pellonpoika vmware koulutukset

Teen myös VMware vSphere ja vSAN ympäristöön liittyvää konsultointia. Erityisesti liittyen ympäristöjen päivittämiseen sekä kehittämiseen suorituskyvyn, tietoturvan, käytettävyyden, hallittavuudet jne. osalta. Olen keskittynyt erityisesti toteuttamaan kouluttavaa konsultointia, jossa konsultoinnin yhteydessä tietämys siirtyy asiakkaalle, mutta teen tarvittaessa myös esimerkiksi kirjallisia raportteja eli suosituksia ympäristön kehittämiseksi. Ota yhteyttä.

Kysy lisää VMware koulutuksista tai konsultoinnista

Laita sähköpostia suoraan minulle pertti.pellonpoika@itop.fi tai täytä lomake alla.
Jos haluat että soitan takaisin laita viestiin myös mikä olisi sopiva ajankohta soitolle.
Tai voit myös varata heti ajan Online tapaamiselle.